Bekom de beste lening voor de woning van je dromen

Nee, Hypotheekwereld is niet de enige kredietmakelaar op de markt. Maar we hebben wél een unieke aanpak.

Wat ons zo anders maakt? Dat alles om jou draait! Nooit om ons. Dat betekent dat jij buitenloopt met de best mogelijke lening voor je droomproject.

Hypotheekwereld: 7x anders, 7x uniek

1. Hypotheekwereld is er voor iédereen

Ook als je in een bijzondere situatie zit. Bijvoorbeeld:

 • je spaarcenten zijn beperkt om een woning te kopen
 • Je hebt geen vast arbeidscontract
 • Jij bent werkloos of je partner is werkloos
 • Je gaat scheiden
 • Je bent alleenstaand
 • Je bent een 50-plusser
 • Je koopt een nieuwe woning terwijl de oude nog niet verkocht is
 • Je wil een oplossing voor al je lopende kredieten (hypotheek, autofinanciering...) en kredietopeningen (kredietkaarten...)

Wat je situatie ook is, samen vinden wij een oplossing. Kom vrijblijvend praten, dan overlopen we alle mogelijkheden.


2. Wij stellen de oplossing voor die jou het beste uitkomt, niet die ons het beste uitkomt

Hypotheekwereld is 100% onafhankelijk. We zijn er alleen voor jou. Helemaal gratis.

Hoe dat kan? Als jij je hypothecaire lening afsluit via ons, krijgen wij een vergoeding van de door jou gekozen financiële instelling. Die vergoeding zit altijd automatisch verrekend in je hypothecaire lening voor je huis. Of je het nu via ons of via je bankier regelt.

Die financiële instelling kan ook een sociale kredietmaatschappij zijn. Daarvoor kiezen we bewust. Zo kunnen we alleenstaanden of mensen met een kleiner budget helpen aan hun eigen huis. Wij krijgen daarvoor de allerlaagste aanbrengvergoeding op de markt. Maar voor ons is het veel belangrijker dat we jou kunnen helpen je woondroom te realiseren.

Alles draait uiteindelijk om jou. Zo zien wij dat.


3. Wij hebben niks te verbergen

Wij spelen altijd open kaart. Jij volgt op ons computerscherm alles mee, van begin tot einde. Je kijkt mee en ziet de kortingen die we aanvinken voor jouw specifieke situatie. Je ziet dus ook dat we een rode of groene score krijgen als eindresultaat.

Maar kredietverlening is geen exacte wetenschap. Elk dossier is anders. We gaan steeds tot het uiterste om voor jou de beste oplossing te vinden.


4. Wij zijn klein en groot genoeg

Jouw dichtstbijzijnde Hypotheekwereld heeft een directe link met je bank, zonder tussenschakels. Zo heb je maar 1 aanspreekpunt voor je persoonlijke dossier dat we kennen tot in het kleinste detail. We zijn dus klein genoeg om jou persoonlijk te helpen. Zonder tussenpersonen en nodeloos trage reacties.
Dat betekent niet dat we geen slagkracht hebben. We zijn groot genoeg om te onderhandelen met de belangrijkste banken en kredietverstrekkers. Ook de reuzen.


5. Je krijgt niet zomaar de laagste rente, maar wél de goedkoopste hypotheek.

Als hypotheekexpert weten wij: de laagste rentevoet is niet altijd gelijk aan de goedkoopste hypotheek. Integendeel. Er komt heel wat meer kijken bij een lening voor jouw droomproject. Wat je je bijvoorbeeld moet afvragen:

 • Betaal ik mijn schuldsaldoverzekering op korte, middellange of lange termijn?
 • Kan een variabele rentevoet goedkoper zijn dan een vaste rentevoet?
 • Klopt het dat bij bundelverkoop de brandverzekering duurder uitvalt dan bij mijn eigen verzekeringsmakelaar?
 • Kan ik mijn lening ‘panacheren’ of opdelen in stukken en wat is het voordeel ervan?
 • Ik ga bouwen en de bank rekent een reserveringsvergoeding aan. Kan ik hieraan ontsnappen?
 • Houd ik best rekening met de bankkosten van mijn zichtrekening, die jaarlijks kunnen stijgen?

Dit is nog maar een kleine selectie van de financiële factoren waarmee je rekening moet houden bij de aankoop van een huis. Wij houden als onafhankelijk kredietmakelaar rekening met alle kosten en voorwaarden.


6. Je krijgt hulp van begin tot einde

Je krijgt niet alleen hulp met het vinden van de beste lening. Hypotheekwereld staat je bij van het begin tot het einde. Of je nu wilt weten of je je droomhuis kan betalen, hoe je best een bod uitbrengt, of het interessant is om te herfinancieren of hoe je jouw partner het best uitkoopt bij een scheiding ...

Je kan al het papierwerk met de bank of notaris aan ons overlaten. Dat is toch al 1 zorg minder. 


7. Je kan vandaag nog langskomen

Je werkt overdag en hebt dus geen tijd om af te spreken tussen 9 uur en 17 uur? Eigenlijk heb je alleen tijd na 18 uur en in het weekend? Snappen we volledig. Bij ons geen standaard kantooruren.

Je kan afspreken met je dichtstbijzijnde Hypotheekwereld om ’s avonds langs te komen. Gewoon in onze kantoren.
En nee, je hoeft geen 2 weken te wachten op een afspraak, langskomen kan waarschijnlijk vandaag of morgen al. Wel zo handig als je direct een bod wil doen op je droomhuis. Zo weet je gelijk of je een ‘go’ hebt!

 

Leg jouw gratis afspraak vast

Dat kan waarschijnlijk vandaag nog

Ziezo. Onze 7 unieke punten. En direct ook 7 goede redenen om ons een bezoekje te brengen. Je hebt niets te verliezen, want elke afspraak met ons kost je € 0. Dus free, nada, gratuite, бесплатно, za darmo, 免費 oftewel: volledig gratis! Zo houd jij geld over om te investeren in het huis van je dromen.

JA, ik kom langs voor gratis hulp